Ledet

Generelt er jeg mest til enkeltsporet bane, men da jeg fik et tilbud om at købe nogle billige kasser til dobbeltsporet strækning slog jeg til. Det betyder at jeg har 3 moduler af den slags og beskrivelse af dette modul er den ene af dem.

Ledvogterhuset og bondehuset

Jeg er meget fascineret af ældre huse som jernbanebygninger herunder ledvogterhuse. på dette modul er der et ledvogterhus og der skal selvfølgelig også være et jernbaneled. For at gøre det lidt levende er ledvogteren her i gang med at åbne eller lukke leddet i forbindelse med jernbane-trafikken. Hvad synes du han er ved?

Det lille bondehus hænger fint sammen med ledvogterhuset og et lille samfund er her bygget op.

Det er mit 3. modul jeg bygger og jeg kan se og mærke at øvelse hjælper gevaldigt.

Stenkisten

Her kommer mit 4. modul jeg har bygget og det blev trigget af at 3.modul.dk afholdt en diorama-konkurrence i 2011.

Et modul bygges

 

Grundmalet i rette farve

Min inspiration til dette modul hænger meget sammen med forskellige oplevelser i mit liv. Jernbanen er jeg nærmest vokset op med.
Stenkister er meget fascinerende og vidner om en gammel tid hvor de blev bygget i granitsten udhugget i gode størrelser.

Stenkisten og broen bliver til

Broen bygges

Kampesten

Broen smøres ind

Modulet tager form

Mere jordfarve

Diorama-konkurrence

Fiskeri og camping er jeg vokset op med og noget af dette går fint videre i min familie. Ofte stod vi ved dyre-folde hvor køerne kan gå ned til åen og drikke vand. Der er gerne lidt mudret og hegnet står gerne ude midt i vandet.

Der skal være en Land Rover med for det er mit favorit-mærke.

Vi bor på en gård og det at lave hø hænger meget sammen med det der foregår her. Vi bruger dog noget mere moderne redskaber, men hestevognen er interessant.

Diorama-konkurrencen