Pakhus til stationen

Til min kommende Dahløre station har jeg længe villet have et pakhus - et af de pakhuse man ofte kan se på en del sjællandske baner og som er bygget i træ.

 

Epokemodeller har et byggesæt efter Nyråd stationens pakhus (udenfor Vordingborg), men det ligner meget pakhuse fra andre stationer som f.eks.: Stenlille, Kalvehavebanen med bl.a. Vordingborg Slotsstation, Stensved, Viemose, Kalvehave og Langebæk og givet en masse andre stationer også. Det var Heinrich (kaldet Henry) Emil Charles Wenck der var den kendte danske arkitekt bag pakhuset.

 

 

Min idé er at dette pakhus skal være en del af stationsmiljøet på Dahløre station. Dahløre station bliver formodentlig en model af Glyngøre station og de to bygninger bliver placeret i forlængelse af hinanden.

Epokemodeller model af Nyråd er ganske enkelt og hurtigt bygget. Jeg fik dette byggesæt af min kone i julegave 2012. Det er hyggeligt at tilføre lidt diorama til området og det er nu mere eller mindre klart til at blive opført på stationsmodulet. Den del skal dog først bygges.